Livrare in <strong>24 DE ORE</strong> de la confirmare Livrare in 24 DE ORE de la confirmare
Back

Crest® 3D White Whitestrips Supreme FlexFit Pack .

Aplica codul EXTRA15 pentru 15% extra Reducere

Crest® 3D White Whitestrips Supreme FlexFit Pack.

Număr de recenzii
1 2 3 4 5 5
2 recenzii
Stoc epuizat
789 lei
Economisesti 12%
699 lei
Include:

Nivel de albire

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
In functie de tipul tratamentului
Număr de recenzii
1 2 3 4 5 5
2 recenzii
Stoc epuizat

Avantaje:


Categorie: Benzi albire dinti
Etichete: benzi albire dinti

    Prin intermediul pachetului Crest 3D Whitestrips Supreme FlexFit Pack, îți oferim kit-ul complet pentru albirea dinților și întreținerea lor:

- Tratament „Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit” – Tratament Complet 21 zile (42 benzi)

- Apă de gură „Crest 3D White Glamorous Rinse” – 237 ml

- Ață dentară "Oral-B Glide Pro-Health Floss" - 30 pcs.

- Pastă de dinți „Crest 3D White Brilliance” – 110 ml.

    E timpul să începi un tratament complet și de durată pentru albirea și întreținerea dinților tăi! Cumpără pachetul complet Crest 3D Whitestrips Supreme FlexFit Pack și bucură-te de efectele garantate ale acestuia!

În plus, economisești câteva sute de lei dacă alegi acest pachet față de o albire profesională într-un cabinet stomatologic, care costă de până la 4 ori mai mult.

  Încă de la prima aplicare a tratamentului cu benzile Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit, vei obține un zâmbet vizibil mai alb. Având agent de albire în concentrație maximă, aceste benzi îți oferă rezultate profesionale garantat.

Obține un zâmbet vizibil mai alb, garantat 100%! Cu noul tratament Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit, indiferent de nuanța actuală a dinților tăi, vei avea rezultate sigure în 7 zile.

Ce poate fi mai plăcut decât să ai posibilitatea să te mândrești cu zâmbetul tău, oriunde ai merge? Vei fi în permanență în centrul atenției și nu-ți va mai fi teamă să zâmbești larg de fiecare dată când ești fotografiat.

Este dovedit clinic faptul că tratamentul cu Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit este mai puternic cu până la 80% față de restul tratamentelor de albire de pe piață. Acesta conține plasturi mai lungi cu 18% față de cei obișnuiți, iar concentrația agentului de albire (peroxid de hidrogen) este maximă: 14%.

Tehnologia FlexFit constă în faptul că benzile se mulează după forma unică a dinților tăi, fiind ușor și comod de folosit. Acestea se aplică pe dinți timp de o oră, o dată pe zi.

Efectul de albire durează până la 24 de luni

Benzile Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit se folosesc o dată pe zi, timp de 60 de minute.

Plasturii sunt atât de ușor de folosit încât se pot purta oriunde: la duș, în drum spre muncă, la TV, în mașină sau în timp ce te relaxezi.

Recomandare: pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să nu speli dinți înainte de aplicare.

Plasturii au în componență agentul de albire numit peroxid de hidrogen, într-o concentrație de 14%. Este aceeași substanță folosită în tratamentele medicilor stomatologi și nu afectează structura dinților mai mult decât alimentele obișnuite pe care le consumi.

Pasta de dinți  Crest 3D White Whitening Therapy folosește cea mai avansată formulă de albire, protejează smalțul dinților și îți oferă un zâmbet de un alb imaculat, ajungând în locurile în care o pastă de dinți obișnuită nu ajunge să curețe.

Apa de gură  Crest 3D White Glamorous Rinse protejează dantura împotriva noilor pete, a respirației urât mirositoare și are un efect de lungă durată.

Cu ața dentară  Oral-B Glide Pro-Health Floss, ai parte de o curățare cât mai ușoară între dinți, mai ales în zonele greu accesibile. Datorită aromei sale mentolate, rămâi cu o senzație plăcută de prospețime după fiecare utilizare.

 • 1 2 3 4 5 5

  "Kit albire dinti" Diana Matei (23 Noiembrie 2022)

  Foarte bun acest kit de albire al dinților! Recomand!!
 • 1 2 3 4 5 5

  "Cel mai bun pachet" Liv (14 Iulie 2022)

  Cel mai bun pachet.

Produse asemanatoare.

CoolSmile™ Whitestrips Premium

89 lei de la 69 lei

Vezi detalii Recomandat -23%

Crest® 3D White Whitestrips Radiant Express

214 lei de la 196 lei

Vezi detalii Recomandat -9%

Crest® 3D White Whitestrips 1 Hour Express

31 lei de la 25 lei

Vezi detalii -20%

Crest® 3D White Whitestrips Brilliance White

169 lei de la 155 lei

Vezi detalii -9%

Urmareste-ne pe Instagram.
@coolsmile.ro