Livrare in <strong>24 DE ORE</strong> de la confirmare Livrare in 24 DE ORE de la confirmare

Garantie.

În cazul în care, din diferite motive, nu ești mulțumit(ă) în urma folosirii produselor noastre, nici noi nu suntem.

Conditii Retur.

Tot ceea ce ne dorim cel mai mult este ca tu sa fii multumit de produsele pe care le-ai comandat. Scopul nostru este satisfactia clientilor nostri si depunem toate eforturile necesare în acest sens.

Produsele pe care le comercializam sunt importate direct din SUA si reprezinta tratamentele originale ale producatorilor de renume precum: Crest, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt

Pentru a te bucura de efectele dorite si de rezultate vizibile în urma utilizarii produselor noastre, recomandam sa respecti instructiunile de folosire regasite în ambalajul acestora.

În cazul în care, din diferite motive, nu esti multumit(a) în urma folosirii produselor noastre, nici noi nu suntem. Daca rezultatele de albire a dintilor obtinute sunt nesatisfacatoare la 3 zile dupa folosire, poti returna produsul în termen de 14 zile de la data livrarii.

În acest caz, noi vom returna întreaga suma achitata în termen de 14 de zile de la primirea returului, mai putin taxele de curierat care vor fi suportate de client.

 

Daca doresti sa efectuezi un retur, te rugam sa dai click aici.

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Instagram.
@coolsmile.ro