Livrare in <strong>24 DE ORE</strong> de la confirmare Livrare in 24 DE ORE de la confirmare

Garantie.

În cazul în care, din diferite motive, nu ești mulțumit(ă) în urma folosirii produselor noastre, nici noi nu suntem.

Condiții Retur.

Tot ceea ce ne dorim cel mai mult este ca tu să fii mulțumit de produsele pe care le-ai comandat. Scopul nostru este satisfacția clienților noștri și depunem toate eforturile necesare în acest sens.

Produsele pe care le comercializăm sunt importate direct din SUA și reprezintă tratamentele originale ale producătorilor de renume precum: Crest, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt

Pentru a te bucura de efectele dorite și de rezultate vizibile în urma utilizării produselor noastre, recomandăm să respecți instrucțiunile de folosire regăsite în ambalajul acestora.

În cazul în care, din diferite motive, nu ești mulțumit(ă) în urma folosirii produselor noastre, nici noi nu suntem. Dacă rezultatele de albire a dinților obținute sunt nesatisfăcătoare la 3 zile după folosire, poți returna produsul în termen de 14 zile de la data livrării.

În acest caz, noi vom returna întreaga sumă achitată în termen de 14 de zile de la primirea returului, mai puțin taxele de curierat care vor fi suportate de client.

Urmareste-ne pe Instagram.
@coolsmile.ro