CoolSmile : Intrebari frecvente
Livrare in <strong>24 DE ORE</strong> de la confirmare Livrare in 24 DE ORE de la confirmare

Intrebari frecvente.

Dintotdeauna, ținta noastră a fost să aducem rezultate vizibile și satisfăcătoare clienților noștri. Iată ce trebuie să știi despre produsele noastre pentru albirea dinților, înainte de folosire.

Pot folosi un tratament pentru albirea dinților dacă am dinți sensibili?

Da, poți folosi un astfel de tratament. Avem produse special concepute și pentru dinți sensibili. Acestea nu vor afecta sensibilitatea dinților și nu vor crea neplăceri.

Ce să fac dacă am sensibilitate în urma folosirii tratamentului?

În general, aceste tratamente de albire a dinților pot produce o ușoară sensibilitate care dispare după 2-3 zile după încetarea tratamentului. Dacă simți o sensibilitate mai mare în timpul tratamentului, recomandăm să îl întrerupi pentru 1-2 zile. După aceea, poți relua tratamentul normal, fără să fie afectat efectul acestuia.

MĂ POT SPĂLA PE DINȚI ÎNAINTE DE APLICAREA TRATAMENTULUI?

Nu este indicat să te speli pe dinți înainte deoarece periuța poate provoca o sensibilitate ușoară a dinților în timpul spălarii. Recomandăm să te speli la câteva minute după aplicarea tratamentului.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎMI APAR PETE ALBE PE DINȚI ?

În anumite cazuri, pot apărea pete albe pe dinți după folosirea tratamentului sau în timpul acestuia. Este normal și nu prezintă niciun risc; aceste pete vor dispărea în curând.

MI-A RĂMAS GEL PE DINȚI DUPĂ FOLOSIREA TRATAMENTULUI. CUM PROCEDEZ?

Dacă rămâne gel pe dinți după folosirea tratamentului, recomandăm să clătești cu puțină apă sau să îndepărtezi gelul folosind un șervețel sau prosop curat.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎNTRERUP TRATAMENTUL CU O ZI?

Dacă ai uitat să aplici o ședință din tratament sau ai omis să îl folosești timp de o zi, continuă în următoarea zi. Rezultatul tratamentului nu se va schimba.

CUM FOLOSESC UN PRODUS DE ALBIRE A DINȚILOR?

În ambalajul fiecărui produs se află instrucțiuni de utilizare în limba română. În plus, pe fiecare pagină a produsului de pe site-ul CoolSmile, găsești instrucțiunile în varianta online pe care le poți descărca oricând.

POT FOLOSI UN TRATAMENT DE ALBIRE DUPĂ CE AM EFECTUAT UN DETARTRAJ?

Nu îți recomandăm să folosești un tratament de albire după detartraj decât la un interval de cel puțin 1-2 săptămâni. Îți recomandăm să efectuezi o albire a dinților mai întâi iar după finalizarea tratamentului să efectuezi detartrajul.

CUM ÎMI POT DA SEAMA DACĂ ÎN URMA UNUI TRATAMENT DE ALBIRE AM OBȚINUT EFECTUL MAXIM POSIBIL?

Tratamentele CoolSmile funcționează numai pe dinți naturali. Dacă după terminarea unui tratament complet dinții tăi încă mai prezintă nuanțe de galben la baza lor, înseamnă ca vei mai avea nevoie să prelungești tratamentul până când baza dinților va fi albă.

POT FOLOSI ACESTE TRATAMENTE DACĂ SUNT ÎNSĂRCINATĂ SAU ÎN PERIOADA DE ALĂPTARE?

Nu recomandăm folosirea acestor tratamente în aceste cazuri.

POT FOLOSI ACESTE TRATAMENTE DACĂ DINȚII MEI AU DEPUNERI DE PIATRĂ SAU AM URMAT TRATAMENTE MEDICALE STOMATOLOGICE PUTERNICE?

În aceste cazuri, recomandăm să întrebi medicul stomatolog dacă poți folosi aceste tratamente.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ACESTE TRATAMENTE DE ALBIRE A DINȚILOR?

Toate tratamentele pe care le găsești pe CoolSmile.ro conțin peroxid de hidrogen. Pe măsură ce peroxidul de hidrogen acționează, oxigenul pătrunde în smalț și dentină și decolorează (oxidează) substanțele colorate depuse. Structura dintelui nu este schimbată sau afectată, numai culoarea este transformată.

ACESTE PRODUSE ATACĂ SMALȚUL?

Nu. Produsele noastre conțin aceeași substanță de albire a dinților utilizată în cabinetele stomatologice. În plus, studiile și testele efectuate de-a lungul timpului arată că dacă aceste tratamente sunt folosite corespunzător, ele nu afectează smalțul dinților în niciun fel.

CÂND VOI OBSERVA PRIMELE REZULTATE VIZIBILE?

Primele rezultate vizibile pot varia de la pacient la pacient în funcție de structura dinților fiecăruia. De obicei, rezultate vizibile apar în termen de 1 - 3 zile.

CÂT TIMP VOR RĂMÂNE DINȚII MEI ALBI DUPĂ TRATAMENT?

Acest lucru depinde de tratamentul de albire ales și de alimentele consumate. Dacă eviți alimentele care pătează dinții (de ex: cafea, tutun, vin roșu, ceai negru, ciocolată etc) și vei folosi în mod regulat o pastă de dinți pentru întreținere cu efect de albire, efectul tratamentului poate să dureze și până la 3 ani.

CUM SĂ-MI MENȚIN DINȚII ALBI CÂT MAI MULT TIMP?

Pentru a menține nuanța de alb obținută în urma tratamentului, recomandăm să folosești o dată la 12 luni tratamentul de albire care dă rezultatele cele mai bune pentru tine sau să folosești produsele CoolSmile de întreținere în mod regulat.

TRATAMENTUL DE ALBIRE ARE EFECT ȘI PE DINȚI PUȘI SAU LUCRĂRI?

Aceste tratamente sunt special concepute numai pentru DINȚI NATURALI. Dinții puși, coroanele dentare, obturațiile și lucrările dentare nu se vor albi deoarece au suprafață artificială. Acestea nu vor fi afectate în niciun fel de tratamentele noastre.

Ce spun clientii nostri?

Vezi toate produsele Cele mai vandute produse.

Crest® 3D White Whitestrips Professional Effects

Benzi albire dinti

Crest® 3D White WhitestripsProfessional Effects

149 lei de la 146 lei

Vezi detalii Recomandat -3%
CoolSmile™ Whitestrips Premium

Benzi albire dinti

CoolSmile™ WhitestripsPremium

89 lei de la 69 lei

Vezi detalii Recomandat -23%
REMBRANDT® Deeply White

Pasta de dinti

REMBRANDT®Deeply White

69 lei 64 lei

Vezi detalii -8%
Crest® 3D White Whitestrips Supreme Bright

Benzi albire dinti

Crest® 3D White WhitestripsSupreme Bright

252 lei de la 189 lei

Vezi detalii -25%

Urmareste-ne pe Instagram.
@coolsmile.ro