Livrare in <strong>24 DE ORE</strong> de la confirmare Livrare in 24 DE ORE de la confirmare

Despre noi.

Am lansat CoolSmile din dorinta de a introduce pe piata româna cele mai bune produse de albire a dintilor de pe plan international. Desi începutul nu a fost usor, iata ca am reusit! La scurt timp dupa lansare au aparut si primii clienti, respectiv primele rezultate ale produselor noastre. Am devenit creatori de zambete la cel mai înalt nivel.

Un zâmbet alb strălucitor te diferențiază!

Dintotdeauna, ținta noastră a fost să aducem rezultate vizibile și satisfăcătoare clienților noștri. Având o experiență mare în acest domeniu, am reușit până în prezent să aducem un zâmbet strălucitor pentru peste 100.000 de clienți. Iată ce trebuie să știi despre produsele noastre pentru albirea dinților, înainte de folosire.

De ce să alegi produsele CoolSmile?

Dacă vrei să obții rezultate profesionale în albirea dinților de acasă, fără să cheltuiești o sumă considerabilă de bani, la CoolSmile găsești solutia. Comercializăm produse de albire dinți aparținând unor mărci renumite, precum: Crest 3D White Whitestrips, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt.

Afla ce ti se potriveste
100.000 Clienti multumiti
35 Produse
12 Ani de experienta

Produse originale de calitate.

În urma cu mai bine de 10 ani, tratamentele de albire a dintilor nu erau la îndemâna oricarui român. Persoanele care doreau la acea vreme dinti mai albi apelau la medicii stomatologi, pentru tratamente nu tocmai accesibile ca pret.

De aceea, în 2005, echipa noastra cu experienta în domeniul albirii dintilor a lansat CoolSmile, primul magazin online din România dedicat exclusiv produselor de albire a dintilor acasa. Magazinul nostru online CoolSmile îti pune la dispozitie produse si tratamente apartinând unor marci renumite în domeniul albirii dintilor, precum: Crest 3D Whitestrips, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt s.a.

Comercializam doar produse si tratamente originale cu certificate de conformitate, importate direct din SUA, de calitate superioara. Pentru mai multe detalii, viziteaza pagina Produse pentru albirea dintilor.

Afla despre rezultate.

Din anul 2005 Coolsmile a introdus pe piata româneasca cele mai bune produse de albire a dintilor de pe plan international. Desi începutul nu a fost usor, iata ca am reusit!

La scurt timp dupa lansare, au aparut si primii clienti, respectiv primele rezultate ale produselor noastre.

PESTE 100.000 DE CLIENȚI MULȚUMIȚI 

Am devenit creatori de zâmbete la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul specialistilor nostri si a serviciilor de consultanta gratuita oferite clientilor, acestia au reusit sa obtina pe cont propriu, în locuintele lor, acel zâmbet alb care sa-i diferentieze. Pentru ca orice zâmbet este contagios iar vestea unui zâmbet stralucitor se raspândeste repede, am reusit ca pâna în prezent sa oferim zâmbete stralucitoare pentru peste 100.000 de clienti multumiti.

Satisfactia dvs. este garantata.

Produsele noastre sunt confortabil si simplu de folosit si îti aduc rezultate vizibile chiar si dupa prima aplicare de tratament. Ele sunt recomandate de medici stomatologi ca si tratamente de încredere pentru albirea dintilor acasa, fara sa dauneze danturii si gingiilor.

În cazul în care, din diferite motive, nu esti multumit(a) în urma folosirii produselor noastre, nici noi nu suntem. Daca rezultatele de albire a dintilor obtinute sunt nesatisfacatoare la 3 zile dupa folosire, poti returna produsul în termen de 14 zile de la data livrarii.

Și... nu uita: „un zâmbet alb stralucitor te diferentiaza de ceilalti”!

Crest® 3D White Whitestrips Supreme FlexFit Pack -12%

Benzi albire dinti

Crest® 3D White WhitestripsSupreme FlexFit Pack

789 lei 699 lei

Avantaje:
Vezi detalii


Ce spun clientii nostri?

Vezi toate produsele Cele mai vandute produse.

Crest® 3D White Brilliance Hydrogen Peroxide

Pasta de dinti Crest

Crest® 3D White BrillianceHydrogen Peroxide


de la 87 lei

Vezi detalii Recomandat
CoolSmile™ Whitestrips Premium

Benzi albire dinti

CoolSmile™ WhitestripsPremium

89 lei de la 69 lei

Vezi detalii Recomandat -23%
REMBRANDT® Deeply White

Pasta de dinti

REMBRANDT®Deeply White

69 lei 64 lei

Vezi detalii -8%
Crest® 3D White Whitestrips Professional Effects

Benzi albire dinti

Crest® 3D White WhitestripsProfessional Effects

149 lei de la 146 lei

Vezi detalii Recomandat -3%

Urmareste-ne pe Instagram.
@coolsmile.ro