Livrare in <strong>24 DE ORE</strong> de la confirmare Livrare in 24 DE ORE de la confirmare

Despre noi.

Am lansat CoolSmile din dorința de a introduce pe piața română cele mai bune produse de albire a dinților de pe plan internațional. Deși începutul nu a fost ușor, iată ca am reușit! La scurt timp dupa lansare au aparut și primii clienți, respectiv primele rezultate ale produselor noastre. Am devenit creatori de zambete la cel mai înalt nivel.

Un zâmbet alb strălucitor te diferențiază!

Dintotdeauna, ținta noastră a fost să aducem rezultate vizibile și satisfăcătoare clienților noștri. Având o experiență mare în acest domeniu, am reușit până în prezent să aducem un zâmbet strălucitor pentru peste 100.000 de clienți. Iată ce trebuie să știi despre produsele noastre pentru albirea dinților, înainte de folosire.

De ce să alegi produsele CoolSmile?

Dacă vrei să obții rezultate profesionale în albirea dinților de acasă, fără să cheltuiești o sumă considerabilă de bani, la CoolSmile găsești solutia. Comercializăm produse de albire dinți aparținând unor mărci renumite, precum: Crest 3D White Whitestrips, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt.

Afla ce ti se potriveste
100.000 Clienti multumiti
35 Produse
12 Ani de experienta

Produse originale de calitate.

În urmă cu mai bine de 10 ani, tratamentele de albire a dinților nu erau la îndemâna oricărui român. Persoanele care doreau la acea vreme dinți mai albi apelau la medicii stomatologi, pentru tratamente nu tocmai accesibile ca preț.

De aceea, în 2005, echipa noastră cu experiența în domeniul albirii dinților a lansat CoolSmile, primul magazin online din România dedicat exclusiv produselor de albire a dinților acasă. Magazinul nostru online CoolSmile îți pune la dispoziție produse și tratamente aparținând unor mărci renumite în domeniul albirii dinților, precum: Crest 3D Whitestrips, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt ș.a.

Comercializăm doar produse și tratamente originale cu certificate de conformitate, importate direct din SUA, de calitate superioară. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina Produse pentru albirea dintilor.

Afla despre rezultate.

Din anul 2005 Coolsmile a introdus pe piața românească cele mai bune produse de albire a dinților de pe plan internațional. Deși începutul nu a fost ușor, iată că am reușit!

La scurt timp după lansare, au apărut și primii clienți, respectiv primele rezultate ale produselor noastre.

PESTE 100.000 DE CLIENȚI MULȚUMIȚI 

Am devenit creatori de zâmbete la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul specialiștilor noștri și a serviciilor de consultanță gratuită oferite clienților, aceștia au reușit să obțină pe cont propriu, în locuințele lor, acel zâmbet alb care să-i diferențieze. Pentru că orice zâmbet este contagios iar vestea unui zâmbet strălucitor se răspândește repede, am reușit ca până în prezent să oferim zâmbete strălucitoare pentru peste 100.000 de clienți mulțumiți.

Satisfactia dvs. este garantata.

Produsele noastre sunt confortabil și simplu de folosit și îți aduc rezultate vizibile chiar și după prima aplicare de tratament. Ele sunt recomandate de medici stomatologi ca și tratamente de încredere pentru albirea dinților acasă, fără să dăuneze danturii și gingiilor.

În cazul în care, din diferite motive, nu ești mulțumit(ă) în urma folosirii produselor noastre, nici noi nu suntem. Dacă rezultatele de albire a dinților obținute sunt nesatisfăcătoare la 3 zile după folosire, poți returna produsul în termen de 14 zile de la data livrării.

Și... nu uita: „un zâmbet alb strălucitor te diferențiază de ceilalți”!

Crest® 3D White Whitestrips Supreme FlexFit Pack -7%

Benzi albire dinti

Crest® 3D White WhitestripsSupreme FlexFit Pack

536 lei 499 lei

Avantaje:
Vezi detalii


Ce spun clientii nostri?

Vezi toate produsele Cele mai vandute produse.

Crest® 3D White Whitestrips Supreme FlexFit

Benzi albire dinti

Crest® 3D White WhitestripsSupreme FlexFit

179 lei de la 149 lei

Vezi detalii -17%
Crest® 3D White Whitestrips Professional Effects

Benzi albire dinti

Crest® 3D White WhitestripsProfessional Effects

139 lei de la 119 lei

Vezi detalii Recomandat -15%
Fairywill® Whitestrips Pro Whitening Combo

Benzi albire dinti

Fairywill® WhitestripsPro Whitening Combo

229 lei 209 lei

Vezi detalii Nou! -9%
REMBRANDT® Deeply White

Pasta de dinti

REMBRANDT®Deeply White

69 lei 59 lei

Vezi detalii -15%

Urmareste-ne pe Instagram.
@coolsmile.ro