Livrare in <strong>24 DE ORE</strong> de la confirmare Livrare in 24 DE ORE de la confirmare
Back

Oral-B Glide Pro Health Original .

Aplica codul EXTRA15 pentru 15% extra Reducere

Oral-B Glide Pro Health Original.

Număr de recenzii
5 4 3 2 1
0 recenzii
Stoc epuizat

9 lei

Avantaje:

 

  • Combate plaga între dinți
  • Acces mai ușor cu până la 50% în locurile greu accesibile
  • Ajută în prevenirea gingivitei și a formării tartrului
  • De două ori mai rezistentă decât alte mărci
  • Oferă o senzație de prospețime după fiecare utilizare
  • Acoperită cu ceară pentru o aderența mai bună

Categorie: Ata dentara
Etichete: ata dentara

    Cu ața dentară Oral-B Glide Pro-Health Original, ai parte de o curățare cât mai ușoară între dinți. Datorită aromei sale mentolate, rămâi cu o senzație plăcută de prospețime după fiecare utilizare.

Tu cât preț pui pe igiena ta dentară? Alege ața dentară Oral-B Glide Pro-Health Original pentru a-ți menține dinții curați și respirația proaspătă!

În zilele noastre, datorită diversității alimentelor consumate și a obiceiurilor zilnice, este necesar să folosim mai multe produse de igienă dentară pentru a ne păstra dinții curați și albi și respirația proaspătă.

De aceea, în afara periuței, a pastei de dinți și a apei de gură, este recomandată ața dentară. Ea trebuie folosită pentru curățarea spațiilor dintre dinți și a zonelor greu accesibile la periajul dentar, unde pot rămâne resturi alimentare care dezvoltă bacterii.

Folosirea tuturor acestor produse de cel puțin două ori pe zi contribuie la îmbunătățirea igienei dentare pentru fiecare dintre noi.

Ața dentară Oral-B Glide Pro-Health Floss este special concepută pentru o curățare cât mai ușoară între dinți, chiar și în cele mai dificile locuri. Spre deosebire de alte ațe dentare de pe piață, Oral-B Health Floss îți oferă garantat acces mai ușor cu până la 50% în locurile greu accesibile dintre dinți.

Are o textură mătăsoasă care alunecă ușor în spațiile dintre dinți, pentru a înlătura eficient particulele de resturi alimentare care pot dezvolta plagă bacteriană.

 


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.Produse asemanatoare.

Oral-B Glide Pro Health Original


9 lei

Vezi detalii

Oral-B Glide Pro-Health Floss


39 lei

Vezi detalii

Urmareste-ne pe Instagram.
@coolsmile.ro