Livrare in <strong>24 DE ORE</strong> de la confirmare Livrare in 24 DE ORE de la confirmare
Back

Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit Pack.

Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit Pack.

459 lei
Economisesti 3%
449 lei
Opinia clientilor
0 voturi
Stoc suficient

Nivel de albire

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

In functie de tipul tratamentului

Avantaje:


Categorie: Benzi de albire
Etichete: benzi de albire

CE VETI OBTINE?

Prin intermediul pachetului Crest 3D Whitestrips Professional Bonus, îți oferim kit-ul complet pentru albirea dinților și întreținerea lor:

- Tratament „Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit” – Tratament Complet 20 de zile (40 benzi)

- Apă de gură „Crest 3D White Glamorous Rinse” – 237 ml

- Ață dentară "Oral-B Glide Pro-Health Floss" - 30 pcs.

- Pastă de dinți „Crest 3D White Diamond Strong” – 136 gr

 

    E timpul să începi un tratament complet și de durată pentru albirea și întreținerea dinților tăi! Cumpără pachetul complet Crest 3D Whitestrips Supreme FlexFit Pack și bucură-te de efectele garantate ale acestuia!

În plus, economisești câteva sute de lei dacă alegi acest pachet față de o albire profesională într-un cabinet stomatologic, care costă de până la 4 ori mai mult.

  Încă de la prima aplicare a tratamentului cu benzile Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit, vei obține un zâmbet vizibil mai alb. Având agent de albire în concentrație maximă, aceste benzi îți oferă rezultate profesionale garantat.

                              

Obține un zâmbet vizibil mai alb, garantat 100%! Cu noul tratament Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit, indiferent de nuanța actuală a dinților tăi, vei avea rezultate sigure în 7 zile.

Ce poate fi mai plăcut decât să ai posibilitatea să te mândrești cu zâmbetul tău, oriunde ai merge? Vei fi în permanență în centrul atenției și nu-ți va mai fi teamă să zâmbești larg de fiecare dată când ești fotografiat.

Este dovedit clinic faptul că tratamentul cu Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit este mai puternic cu până la 80% față de restul tratamentelor de albire de pe piață. Acesta conține plasturi mai lungi cu 18% față de cei obișnuiți, iar concentrația agentului de albire (peroxid de hidrogen) este maximă: 14%.

Tehnologia FlexFit constă în faptul că benzile se mulează după forma unică a dinților tăi, fiind ușor și comod de folosit. Acestea se aplică pe dinți timp de o oră, o dată pe zi.

Efectul de albire durează până la 24 de luni

Benzile Crest 3D White Whitestrips Supreme FlexFit se folosesc o dată pe zi, timp de 60 de minute.

Plasturii sunt atât de ușor de folosit încât se pot purta oriunde: la duș, în drum spre muncă, la TV, în mașină sau în timp ce te relaxezi.

Recomandare: pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să nu speli dinți înainte de aplicare.

Plasturii au în componență agentul de albire numit peroxid de hidrogen, într-o concentrație de 10,5%. Este aceeași substanță folosită în tratamentele medicilor stomatologi și nu afectează structura dinților mai mult decât alimentele obișnuite pe care le consumi.

Pasta de dinți  Crest 3D White Diamond Strong folosește cea mai avansată formulă de albire, protejează smalțul dinților și îți oferă un zâmbet de un alb imaculat, ajungând în locurile în care o pastă de dinți obișnuită nu ajunge să curețe.

Apa de gură  Crest 3D White Glamorous Rinse protejează dantura împotriva noilor pete, a respirației urât mirositoare și are un efect de lungă durată.

Cu ața dentară  Oral-B Glide Pro-Health Floss, ai parte de o curățare cât mai ușoară între dinți, mai ales în zonele greu accesibile. Datorită aromei sale mentolate, rămâi cu o senzație plăcută de prospețime după fiecare utilizare.


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.Produse asemanatoare.

Crest 3D White Whitestrips Noticeably White

129 lei 109 lei

Vezi detalii -16%

Crest 3D White Whitestrips With LIGHT

499 lei 429 lei

Vezi detalii -15%

Crest 3D White Whitestrips Gentle Routine

139 lei de la 99 lei

Vezi detalii -29%

Crest 3D White Whitestrips Professional Pack

429 lei 399 lei

Vezi detalii -7%

Urmareste-ne pe Instagram.
@coolsmile.ro